Welkom bij het Lenniks Middenstandsverbond

Het Lenniks Middenstandsverbond biedt u een platform aan waar u uw collega-ondernemers kan ontmoeten, waar u met elkaar van gedachten kunt wisselen. Met andere woorden het LMV is uw klankbord en spreekbuis voor alle lokale onderwerpen.

Wij trachten onze leden een gevarieerd en interessant jaarprogramma aan te bieden, met zowel informatieve als recreatieve activiteiten zoals:

-          Kerstboomverbranding

-          Nieuwjaarsreceptie

-          Info-avonden met een gastspreker

-          Braderij-activiteiten

-          Kerstboombedeling

-          Eindejaarsactie

Ook op het gebied van belangenverdediging in de gemeente is de vereniging steeds actief geweest. Problemen werden ter harte genomen en in geval van wegenwerken, werd er bij de gemeente op aangedrongen om zoveel mogelijk vrije doorgang te verlenen naar de handelszaken toe. Door de jaren heen werden er ook tal van infoavonden georganiseerd over onderwerpen die onze handelaars/ondernemers aanbelangen.

Alle leden zijn welkom op onze maandelijkse vergadering – telkens de tweede dinsdag van de maand - waarop wij de activiteiten voorbereiden en actuele problemen bespreken.  

Hoe lid worden?

Het lidgeld voor 2020 blijft ongewijzigd :

  • € 70 basislidgeld
  • € 5 BINZ (buurtinformatienetwerk zelfstandigen)
  • € 25 voorinschrijving deelname eindejaarsactie 2020 (extra deelnemingsformulieren)
De betaling kan geschieden op onze bankrekening : KBC BE16 4391 0737 7174 met vermelding lidgeld LMV en/of BINZ en/of eindejaarsactie 2020 !

Dit bedrag laat u toe kennis met ons te maken, gebruik te maken van evenementen met korting, informatie in te winnen en ter verbetering van de communicatie tussen u als handelaar en het gemeentebestuur. Dit alles met het zicht op een betere samenwerking, in een zo optimaal mogelijke omgeving, ter verhoging van de omzet van elke handelaar/ondernemer.

Wenst u meer informatie, neem gerust contact op met iemand van de stuurgroep. Of stuur een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wie in Lennik een handelszaak wenst te beginnen kan ons via e-mail op de hoogte brengen en heeft recht op één jaar gratis lidmaatschap van onze vereniging. De nieuwe zaak wordt ook aangekondigd in De Streekkrant.