Lennikse waardebonnen

Aanvaard ook Lennikse waardebonnen in uw zaak!

Sinds enige tijd kan men op het gemeentehuis  “Lennikse” waardebonnen kopen. Deze bonnen kunnen alleen ingeruild worden bij de Lennikse handelaars die deelnemen aan deze actie en op de lijst voorkomen. Er zijn waardebons te verkrijgen van €5, €10 en €20. Als LMV juichen wij een dergelijke actie vanzelfsprekend toe en daarom roepen wij onze leden op om hieraan deel te nemen. Het is een uitstekende manier om extra omzet te genereren. De deelnemende handelaars kan je herkennen aan de sticker in hun zaak.

Meer info op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 02 531 02 47.

!!!! Leden van het Lenniks Middenstandverbond mogen hun bonnen binnenbrengen bij Peter Devos, penningmeester van het LMV in de winkel van Devos Kleding, Frans Van der Steenstraat 7-11 in 1750 Lennik. De betaling ervan gebeurt binnen de 14 dagen.

 

Voorwaarden

  • De  waardebons van € 5, € 10 en €20 zijn te koop  aan de onthaalbalie van het gemeentehuis of in de bibliotheek.
  • De aangekochte waardebon is één jaar geldig vanaf de aankoopdatum die wordt ingeschreven  op de voorzijde van de waardebon. Daarna kan de waardebon niet meer ingewisseld worden.
  • Wie een waardebon aankoopt krijgt ook een lijst van deelnemende handelaars.

 

Voor de handelaar

  • Deelname aan deze actie is voor de Lennikse ondernemers volledig gratis.  Voorwaarde is dat de zaak  op Lenniks grondgebied ligt.
  • Handelaars kunnen tot 30 juni van ieder jaar inschrijven op deze lijst. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Elke deelnemende handelaar ontvangt een deelnamesticker die kan aangebracht worden in de handelszaak.
  • De ontvangen bonnen moeten ingediend worden aan de onthaalbalie van het gemeentehuis, ten laatste 15 maanden na uitgiftedatum vermeld op de waardebons. Na deze datum zijn de bonnen niet meer geldig en worden ze niet meer terugbetaald.
  • Terugbetaling zal gebeuren in de maand volgend op de maand van ontvangst.